PROMOTIONELE RELATIEGESCHENKEN
EN GIVE AWAYS

Laten we ons even voorstellen: Wij zijn Schneiders een fabrikant voor wederverkopers, professionals en drukkerijen gespecialiseerd in producten van papier en karton, bedrukt met logo en reclame. We maken deze promotionele relatiegeschenken en give aways overwegend voor de zakelijke markt. Speelkaarten en schrijfblokken zijn onze absolute specialiteit. Samen met 80 vakmensen en de modernste Heidelberg machines garandeert Schneiders de beste kwaliteit. Door onze schaalgrootte en het geoptimaliseerde productieproces, leveren wij het drukwerk snel en tegen de laagste prijs.

KLANTEN ZIJN VOOR ONS BELANGRIJK

Wij zijn al 30 jaar in deze markt gespecialiseerd en klanten komen voor ons altijd op de eerste plaatst. Met goede service, een perfect product en een goed verdienmodel ondersteunen wij onze wederverkopers, schouder aan schouder voor ons beider belang. Zakenrelaties zijn dan ook meestal voor vele jaren en het is zéér belangrijk dat ook uw klanten tevreden zijn.

Exclusief voor
wederverkopers

Onze webapp is een gesloten bestelomgeving waarin je snel, gemakkelijk en gegarandeerd voor de beste prijs bestelt. Exclusief voor wederverkopers die zijn aangemeld. Wil jij ook zelf de voordelen van onze web-app ervaren? Meld je dan aan en je krijgt vrijblijvend toegang.

HOE HET BEGON

In de papiergroothandel van zijn vader ging Ferry Schneiders al vroeg aan de slag met zelfgemaakte producten van papier. Een voorliefde die hij nog steeds heeft.

1984

De eerste bloks

De eerste bloks

Op de Schenkkade in Den Haag worden de eerste gepersonaliseerde schrijf- en notitieblokken gemaakt. Het blijkt een gat in de markt waardoor de drukkerij snel groeit.

1996

Verhuizing naar de Chroomstraat

Verhuizing naar de Chroomstraat

Na 4 jaar Schenkkade en 8 jaar Westeinde verlaten we de binnenstad van Den Haag. Op weg naar 2000 m² bedrijfsruimte op het industrieterrein Kerketuinen.

2009

50 bevlogen medewerkers

50 bevlogen medewerkers

Het belangrijkste voor ons bedrijf zijn de bevlogen medewerkers, die ook nog eens goed in hun vak zijn. We hebben er inmiddels 50 en dat is goud waard.

2012

Meer dan 1.000.000 kg papier per jaar

Meer dan 1.000.000 kg papier per jaar

Elke week een volle vrachtwagen houtvrij papier voor de miljoenen schrijf- en notitieblokken, die we op speciaal ontwikkelde machines produceren.

2014

De eerste speelkaarten

De eerste speelkaarten

Na een goede voorbereiding en met de modernste machines worden de eerste Nederlandse speelkaarten gemaakt. Internationale, Duitse en Franse volgen snel.

2015

Een nieuwe prachtige pers (72 x 102 cm)

Een nieuwe prachtige pers (72 x 102 cm)

De Heidelberg CD 102 full colour drukmachine is een prachtige aanwinst. Groot formaat, snel instelbaar, 15.000 vellen per uur en topkwaliteit.

2019

We verdubbelen de bedrijfsruimte

We verdubbelen de bedrijfsruimte

We gaan van 2000 m² naar 4000 m² door een aansluitend bedrijfspand in gebruik te nemen. Het adres blijft Chroomstraat 15 te Den Haag.